Ontdek onze nieuwe collecties! - #BeYourselfWithChewis - #UwGlimlachIsOnzePassie
 • Gratis verzending vanaf 75 euro (in België)
 • Levertermijn: 1-2 dagen
 • Persoonlijke service

Chevis.be plots in een nieuw jasje!

Chevis.be plots in een nieuw jasje!

Welkom op de allereerste blogpost van Chevi's Kidsfashion!

Als eerste blogpost willen we jou laten kennis maken met onze nieuwe website! Waarom kozen wij voor deze plotse wending? Ontdek het hier!

Tussen de lancering van onze eerste webshop en vandaag zitten ongeveer 8 maanden! In die periode hebben wij jullie voor het eerst laten proeven van de online service die Chevi's Kidsfashion te bieden heeft.

 

Het werden onze eerste stappen in de webshopwereld.  Toegegeven, we hadden al wat online ervaring omdat wij ook op het online platform Storesquare.be aanwezig zijn.

 

Maar om onze klant nog een betere service te kunnen bieden kozen wij 8 maanden geleden dus om een webshop in eigen beheer te lanceren!

 

Dit bleek niet zo eenvoudig.  het uitzicht van onze website vonden wij heel geslaagd.  Enkel het belangrijkste onderdeel van onze site, de webshop functioneerde niet zoals wij wilden.

 

Naar jullie toe was het soms onduidelijk ivm met kortingen tijdens solden/koppelverkoopperiodes enz). Deze werden pas heel laat weergegeven (helemaal op het einde bij de effectieve verkoop).

 

Uiteraard is dit niet de bedoeling, wij staan voor duidelijkheid en transparantie. O.a. dit obstakel moest zo snel mogelijk van de baan.

 

De vorige software liet het ook niet toe om de correcte stock weer te geven op de webshop, en daarom zetten wij in alle stilte onze Chevi's online kabouters aan het werk!

 

 

Terwijl wij jullie elke dag van dienst waren kregen zij de opdracht om www.chevis.be helemaal op te frissen en de nodige update te geven om alle obstakels uit het verleden weg te werken.

 

Zij kregen ook een notitieboekje mee met tips die wij binnenkregen van onze Chevi's klanten.

 

Hiermee gingen zij aan de slag! Wij kregen van hen de vraag wanneer hun opdracht erop zat.  Het Chevi's antwoordt luidde als volgt... We lanceren pas als alles naar behoren werkt!

 

Zij gingen hier begin februari mee aan de slag tot vandaag... de lancering van onze vernieuwde website!

 

 

Heel wat producten staan al online maar zullen in de komende dagen en weken aangevuld worden tot de hele collectie is toegevoegd!

 

Op 31 maart 2019 staat onze stockverkoop op het programma, nadien zal er ook een outletpagina aan onze webshop toegevoegd worden!

 

Wat is nieuw :

 1. Van zodra wij een aankoop inscannen zal deze direct aangepast worden in onze webshop.  Het first come first serve' principe zal dus toegepast worden.

 2. Meer duidelijkheid i.v.m. prijsaanduidingen tijdens kortingsperiodes.

 3. Wij schakelen een versnelling hoger! Van zodra er een levering binnen is zal ze ingevoerd worden in ons kassasysteem en bijgevolg ook alles in één beweging op onze webshop tevoorschijn komen!

 4. Registreer je en ontvang net als elke Chevi's klant -5 % korting bij je volgende online aankoop!

 

Ja hoor! Wij zijn helemaal klaar om de Chevi's stijl en service ook online door te trekken!

 


Onder snelheid verstaan wij ook dat jouw online aankoop correct en snel jouw richting uitkomt! Wij zorgen voor een persoonlijke en snelle service! Wie voor 17 een online aankoop doet kan er zeker van zijn dat het pakketje dezelfde dag nog wordt verzonden!

 

Heb jij ook soms zin om gewoon thuis te shoppen? maar wil je uw aankoop liever afhalen in de winkel? dan kies je toch gewoon voor de optie Afhalen in de winkel?

 

Zo ben je zeker van jouw aankoop en kan je het eventueel nog eens passen ook.

Wij zijn alvast overtuigd dat we met deze aanpassing een stap in de goeie richting zetten! En zetten tevens ook de deur open voor klanten uit de benelux!

 

We wensen jullie alvast veel Chevi's plezier zowel offline als online! Wij staan alvast altijd open voor verbeteringen, of heb je nog een leuke tip om jullie nog beter van dienst te kunnen zijn? Mail ons.

 

Alvast bedankt voor het lezen van onze eerste blog. We kijken alvast uit naar jullie reacties.

#BeYourselfWithChevis

Reacties

 1. Kathy Van der Linden Kathy Van der Linden

  Dag Gino,

  Bedankt voor uw reactie, fijn om lezen! Je weet, steeds welkom! Als we met iets kunnen helpen.... GRAAG!!

 2. Gino Deleenheer Gino Deleenheer

  Zonet jullie blog ontdekt! Goe bezig seg !! Ik kan van jullie een en ander leren. Groetjes

 3. Carrie Geerts Carrie Geerts

  Hallo lieve kaboutertjes van Chevi's jullie hebben dit weer enorm goed gedaan. De kaboutertjes van Chevi's werken elke dag hard om hun droom waar te maken en laat me als buitenstaander en trouwe klant dan ook zeggen dat jullie heel goed bezig zijn!!! Doe zo verder ik volg alvast alles op!

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
* Verplichte velden
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »