Ontdek onze nieuwe collecties! - #BeYourselfWithChewis - #UwGlimlachIsOnzePassie
 • Gratis verzending vanaf 75 euro (in België)
 • Levertermijn: 1-2 dagen
 • Persoonlijke service

Chevi's .... The end....

 • Geplaatst op
 • 6
Chevi's .... The end....

 

Beste klanten,

Every story has an end… Ook het verhaal van Chevi’s eindigt.  6 jaar geleden zaten we boordevol plannen, ideeën, goesting, en vooral VEEL GOESTING om een eigen zaak te beginnen waar we ons hart en ziel konden insteken. Niet veel later zo’n dikke  5 jaar terug werd Chevi’s effectief geboren!

Chevi’s moest een kinderwinkel worden voor iedereen, elk kind moest kunnen stralen in een outfit waar hij/zij zich goed in voelde.  We zochten leuke merken (voor ieders budget), toffe accessoires en we deden er alles aan om iedereen die bij ons kwam een goed gevoel te bezorgen.

5 jaar, 3 modeshows, 4 fotoshoots en een 10 tal collecties later hebben  we besloten ons verhaal hier af te sluiten.  Mede door de coronacrisis is het voor ons niet meer haalbaar om onze zaak draaiende te houden. 

We zijn er altijd van uitgegaan dat je met service en kwaliteit het als klein boetiekje het kan halen van grote spelers. 

Niks is minder waar… Chevi’s een eigen identiteit geven waar wij 100 % achterstaan/stonden was 1 van de mooiste uitdagingen in ons leven, het werd misschien ook wel 1 van de moeilijkste, het werd een uitdaging die we jammer genoeg veel te vroeg moeten stopzetten.

Plannen waren er nog voldoende, ideeën ook, enkel de verkoop viel steeds meer en meer tegen.  Daarom hebben we besloten om van Chevi’s afscheid te nemen. Met heel veel pijn in het hart.

Jammer genoeg is het ons niet gelukt om een stabiele winkel in Denderhoutem uit te bouwen.  Retail is sowieso een heel moeilijke sector en het ‘shop lokaal’ verhaal heeft zich bij ons iets te weinig laten merken.

Ondanks onze grote ontgoocheling zijn we uiteraard ook heel dankbaar voor al het positieve die Chevi’s ons bracht.  Bedankt voor al jullie bezoekjes, bedankt aan de mensen die Chevi’s altijd gesteund hebben, ook als ze door omstandigheden gewoon niet naar onze winkel kunnen komen. O.a. de reclame die jullie maakten hebben ons ongetwijfeld ook vooruit geduwd!

Er zijn vriendschappen gegroeid, contacten gelegd en er is ook heel wat afgelachen.  Ondanks de iet wat bittere pil die we nu moeten doorslikken zullen we vooral het positieve behouden uit ons verhaal.

Geen nood.. Chevi’s blijft nog een tijdje doorgaan tot nagenoeg alles weg is. Nadien beginnen we aan een nieuw hoofdstuk in ons leven.  Na 5 jaar alles geven 7 op 7 gaan we zeker ons gezin vooropstellen, het is tijd om ook hier eens extra aan te denken.

We willen graag ook iedereen bedanken met wie we een samenwerking hebben aangegaan de afgelopen jaren.  In de eerste plaats onze leveranciers, Drukkerij ABC en Peter Van Damme voor het drukwerk en mooie ontwerpen, Atom TV voor de leuke spotjes die we samen in elkaar boksten, Saartje en Booz waarmee we via Atom Verenigt lokale handelaars samenbrachten en de winterse lokaalmarkt organiseerden, Garage Vijverman waarmee we onze eerste en speciaalste modeshow organiseerden, Noël en Pieter van Eecofisk onze boekhouders. En al wie we vergeten zouden zijn.

Het vergt veel moed om te ondernemen, net als het moed vergt om de beslissing te nemen om er de stekker uit te trekken. Soms zijn de juiste beslissingen ook de zwaarste.

Tot slot eindigen we graag met een Quote van Michael Jordan: “I can accept failure, everyone fails at something. But I can't accept not trying.”

Tot later!

ps. Meer info over onze totale uitverkoop volgt snel... (cadeaubonnen blijven geldig, deze worden niet ingeruild voor geld. Net als de gespaarde loyaliteitspunten, ook hier komen we jullie nog tegemoet).

Kathy en Kristof

Reacties

 1. Stéphanie Lombardo Stéphanie Lombardo

  Lieve Kathy en Kristof, jullie verhaal is geen "failure" maar voor mij een mooie passage in de jeugdjaren van de kinderen. Zo lang ze hier de woodypyama's dragen zal ik elke keer aan jullie denken. Bedankt voor de fijne babbels en de mooie verpakkingen steeds met zorg gemaakt. Heel veel succes verder ! Stéphanie

 2. Pieter - Jan Pieter - Jan

  Ik vind het zeker spijtig voor jullie, jullie waren een top team jullie hebben dat zeer goed gedaan
  Ik wens jullie een mooie toekomst toe.

 3. Maggy Van Gyseghem Maggy Van Gyseghem

  Lieve Kathy en Kristof, zo spijtig om dit te moeten lezen, maar ik begrijp jullie beslissing. Het is als kleine zelfstandige winkel zo moeilijk om overeind te blijven....om nog maar te zwijgen van de enorme impact die de Corona crisis teweeg brengt....Ik wens jullie het allerbeste en hoop dat we mekaar nog tegen komen, dikke knuffel

 4. Wendy Wendy

  Heel spijtig,,, dit moet heel moeilijk geweest zijn voor jullie om deze keuze te maken,,, je stond er steeds met de glimlach en met veel geduld

 5. Veerle Veerle

  Fijne mensen , toffe winkel , doodjammer maar te begrijpen . Ik wens jullie een veelbelovende toekomst x ❤️

 6. Iris Lefevre Iris Lefevre

  Heel veel sterkte, het moet niet makkelijk geweest zijn om deze beslissing te nemen. Jullie zijn prachtige mensen, fijne ondernemers. Jammer om jullie te zien gaan. Veel geluk in jullie verdere leven.

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »