Ontdek onze nieuwe collecties! - #BeYourselfWithChevis - #UwGlimlachIsOnzePassie
  • Gratis verzending vanaf 75 euro (in België)
  • Levertermijn: 1-2 dagen
  • Persoonlijke service

Fotoshoot Chevi's !

  • Geplaatst op
  • 0
Fotoshoot Chevi's !

Naar jaarlijkse gewoonte organiseren wij ook dit jaar een fotoshoot om onze lente/zomercollectie nogmaals in de kijker te zetten! Maar ook om een aantal Chevi's kids een geweldig leuke dag te bezorgen.

 

Dit jaar stond zondag 28 april met Stip genoteerd in de Chevi's agenda! Wij hadden voor de gelegenheid al een leuke buitenlocatie voorzien want... eind april... dat moet toch een mooie zonnige zondag worden?

 

Niet dus.... Wij hadden 2 mogelijkheden, of we deden geen fotoshoot, of we zorgden voor een leuke binnenlocatie!  

 

Ons huiswerk voor de fotoshoot was klaar, we hadden de modellen, alle outfits lagen klaar.... Onze Chevi's stars waren er helemaal klaar voor, enkel de zon kwam niet opdagen! 

 

Dus moesten wij wel op zoek naar een oplossing! Hey wacht eens even!! Waarom doen we de shoot niet gewoon bij de mama van Zenno en Fay? Die heeft toch een kapsalon met veel lichtinval? Ideaal toch om de shoot alsnog te laten doorgaan?

 

1 telefoontje verder konden we dus echt van start gaan met onze Shoot! Waarvoor onze oprechte dank aan Kapsalon Nele!

 

Het werd een heel leuke dag voor de kids, voor ons en hopelijk ook voor Nele... Ze stond in iedergeval PAL achter onze fotoshoot ;-)

 

Er werd veel gelachen, van outfits gewisseld, geposeerd als echte modellen. Wij hadden maar 1 codewoord meegegeven... FUN!

Onze outfits dragen toe aan het 'stralen' van elk kind! Maar hiervoor moet elk kind ook zichzelf kunnen zijn #BeYourselfWithChevis was hier nogmaals van toepassing! Kijk maar even mee...

 

 

 

Zenno met zijn ontwapende glimlach!

 

 

Fay en Vince zijn alvast klaar voor een feestje!

 

 

Elke outfit toverde een glimlach op ieders gezicht! Ook op dat van Jana die zichtbaar genoot van een dagje poseren voor Chevi's! 

 

 

Tussen het poseren door hadden Zenno en Vince toch even zin in een potje Fortnite! Waarom niet... Gamen is stijl noemt men dat ;-)

 

 

Ondertussen is Fay al helemaal klaar voor een dagje zon, zee en fun!

 

 

En wat had je gedacht van Jana?  Uiteraard haalde ook zij haar mooi kleedje uit de kast om mee te gaan met Fay!

 

 

Snel nog even de haartjes wassen dachten onze meisjes!

 

 

Vriendschap, fun en fashion op 1 foto!

 

 

Van al die outfits en poseren worden wij wel moe... laten we onze nieuwe Woody pyjama aantrekken dachten de kids! Een familie Pyjama voor heel de familie? Dat kan bij Chevi's! Van Baby tot mama, papa, oma of opa! 

 

Wat ons betreft was dit een heel geslaagde fotoshoot met een onverwachtse leuke locatie! Voor al deze leuke outfits en nog veel meer kan je terecht bij Chevi's Kidsfashion! 

Online ook verkrijgbaar! www.chevis.be

Kijk ook gerust even online! Het gemakkelijkste om een outfit terug te vinden op onze website is door te klikken op 'merken' van daar kies je het merk die je wenst.

 

Wil je graag nog meer foto's ontdekken van deze leuke fotoshoot? Klik dan even door naar onze facebookpagina! meer foto's

 

 

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
* Verplichte velden
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »