Ontdek onze nieuwe collecties! - #BeYourselfWithChewis - #UwGlimlachIsOnzePassie
  • Gratis verzending vanaf 75 euro (in België)
  • Levertermijn: 1-2 dagen
  • Persoonlijke service

Voor de derde keer op rij vriendelijkste handelaar van Haaltert!

Voor de derde keer op rij vriendelijkste handelaar van Haaltert!

Wij werden voor de derde keer op rij door u gekozen als vriendelijkste handelaar van Haaltert!

Het afsluiten van een Chevi's jaar doen we niet op 31 december, maar eigenlijk pas ergens in maart het jaar erop!

 

Dit heeft helemaal niks met de boekhouding, stock of collecties te maken, wel met het feit dat we nu al reeds 3 jaar op rij meedingen naar de mooie prijs/titel die handelsgids geeft aan een ondernemer uit elke gemeente/stad van Vlaanderen.

 

Dankzij handelsgids kunnen de klanten 2x per jaar hun plaatselijke handelaar een score geven m.b.t. hun ervaring en klantvriendelijkheid van de zaak.

 

Wij vinden het heel belangrijk om te weten hoe onze klanten de Chevi's aanpak ervaren.  Enkel zo kunnen wij weten of onze visie de juiste is en eventueel bijsturen waar nodig.

 

Elke handelaar is er immers bij gebaat om te weten wat er leeft bij hun klanten, (positieve) reclame is altijd mooi meegenomen om door te groeien als handelszaak.

 

Elke klant die even tijd maakt om zijn favoriete handelszaak te beoordelen krijgt naast een warme dankuwel van de handelaar zelf ook de kans om heel mooie prijzen te winnen.

 

Wij kunnen met zekerheid zeggen dat handelsgids deze prijzen effectief uitdeelt.

 

Half januari wanneer de telling stopt krijgen de handelaars van elke gemeente die bij de top 4 van de meeste positieve feedback behoren een mailtje met de melding dat ze verwacht worden op de uitreiking.

 

Telkens dit mailtje binnenkomt zijn we heel enthousiast en schrijven ons onmiddellijk in.  Zijn we gewonnen?  geen idee! maar we maken wel al kans op een mooie podiumplaats!

 

Uiteraard tellen wij stiekem af naar het evenement die gebruikelijk plaatsvindt ergens in maart... dit jaar stond 19 maart met stip genoteerd in onze agenda.

 

Handelsgids koos voor Herzele en haar CC De steenhoven om het evenement te laten doorgaan! Zoals gewoonlijk maakt handelsgids hier een leuk evenement van.  Dit jaar mochten we genieten van de show van Jacques Vermeiren en Ruben Van Gucht. 

Je kan je wel voorstellen dat de we er als grote DDT-fan (Vince en de papa) er echt wel naar uitkeken.  Los van de uitslag was het voor ons al een geslaagde avond. Ps ook de mama genoot zienderogen van deze humoristische voorstelling.

 

Deze voorstelling kregen we te zien nadat handelsgids een groot aantal handelaars uit verschillende gemeenten op het podium riep voor de uitreikingen.

 

Wij als vertegenwoordiger van Haaltert hadden het geluk dat huidig schepen Bart Ottoy even tijd vrijmaakte om de deelnemers uit Haaltert te feliciteren en de prijzen aan de Haaltertse handelaars uit te reiken.

 

Tot ons groot genoegen mochten wij voor de derde keer op rij de trofee van vriendelijkste handelaar mee naar huis nemen.

Als jonge ondernemers hechten wij heel veel belang aan deze mooie prijs want uiteindelijk is het niet de prijs van handelsgids voor een handelszaak uit uw gemeente maar het is de prijs van de klant!

 

Haaltert beschikt over een hele mooie handelskern met heel veel gedreven en gepassioneerde zaakvoerders die met hart en ziel leven voor hun klanten.  Wij zijn heel blij en dankbaar dat we mogen deel uitmaken van deze inspirerende en boeiende handelskern uit een al even mooie gemeente!

 

Een eigen zaak oprichten is verre van evident maar bestaat er eigenlijk iets mooiers dan de erkenning en dankbaarheid van een klant? Wij denken alvast van niet!

 

Wij zijn vast en zeker van plan om op ons huidig elan verder te gaan en jullie de service te blijven geven die jullie verdienen!

 

Zeg nu zelf... iemand die jou het vertrouwen schenkt krijgt toch de allerbeste service?

 

Bedankt Haaltert, bedankt klanten voor deze mooie prijs! Weet dat als je shopt bij een lokale handelaar je meewerkt aan een droom die ooit ergens begon.

 

Met deze blogpost willen we het 'vriendelijkste handelaar' topic afsluiten en jullie tonen dat de feedback die jullie ons steeds bezorgen hetzij door een stem op handelsgids, via sociale media, google, mondeling of op een andere manier zeer geapprecieerd wordt!

 

Tot de volgende keer!

 

#BeYourselfWithChevis

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
* Verplichte velden
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »